Kerstactiviteiten 2019

Deze Kerst wordt bijzonder bij Valk Verrast! We bieden dit jaar verschillende kerstactiviteiten aan, voor grote en kleine families of intiem voor twee personen. 

Kerstontbijt, -lunch en kerstbrunch

Wilt u Kerst feestelijk vieren met de hele familie maar heeft u bijvoorbeeld jonge kinderen die al slapen tijdens het kerstdiner? Kies dan voor een goed begin met een uitgebreid kerstontbijt, -lunch of kerstbrunch! Divers hotels hebben speciale speelhoeken voor kinderen zodat ze niet zolang stil hoeven te zitten. 

Kerstdinerbuffet en Kerstdiner à la carte

Later op de dag kunt u kiezen voor een kerstdinerbuffet waarbij u geniet van een uitgebreid aanbod aan warme en koude gerechten en Live Cooking. Hierbij worden de gerechtend direct vers voor u bereid.
Wilt u Kerst 2019 romantisch samen vieren? Naast het kerstdinerbuffet bieden de Van der Valk Restaurants ook een kerstdiner à la carte aan, waarbij u in de watten wordt gelegd met onze beste culinaire kerstgerechten. Geniet samen van het menu dat speciaal door onze chef-koks is samengesteld en natuurlijk van elkaar. 

Valk Verrast Tips

Tijdens Kerst worden vaak speciale activiteiten georganiseerd in de omgeving van onze Hotels. Bekijk deze op onze speciale familie-uitjes pagina. Deze tip is voor alle ouders: vergeet niet onze opties voor familiekamers te bekijken. Zo kunnen jullie samen met de kinderen genieten van een bijzondere Kerst. 

Overnachten bij Van der Valk

Wilt u na een uitgebreid kerstdiner niet meer naar huis rijden? Boek dan een overnachting in één van onze Van der Valk hotels of bekijk onze meerdaagse kerstarrangementen voor 2019.

Fijne Kerstdagen!