Feestelijk aanbod bij Van der Valk

Kerstarrangementen

U kunt Kerst 2016 zo uitgebreid vieren bij Van der Valk als u zelf wilt. De Van der Valk Hotels & Restaurants bieden verschillende kerstarrangementen aan. Trakteer uzelf en uw dierbaren op een zorgeloze Kerst waarbij u overnacht in een van onze hotels en verwend wordt met culinaire kerstdiners, -brunches en nog veel meer. U kunt kiezen uit arrangementen van 2 tot 7 dagen en van kerstmarkten in Duitsland tot Kerst op de Veluwe. 

Oud en Nieuw arrangementen

Sluit het jaar 2016 extra feestelijk af met een van de Oud en Nieuw arrangementen bij Van der Valk Hotels. De arrangementen verschillen per hotel. Onze Hotels bieden onder andere speciale arrangementen voor families met kinderen en arrangementen voor koppels die dit jaar Oud en Nieuw romantisch willen vieren aan. 

Valk Tips: Sylvesterparty

U kunt genieten van een onvergetelijke avond met een uitgebreid diner in een sfeervolle omgeving. Na het diner kunt u het feest bijwonen, inclusief de bijbehorende bubbels en oliebollen. Het nieuwe jaar 2017 begint al gelijk goed want u wordt in de watten gelegd met een uitgebreid nieuwjaarsontbijt. Liever een rustigere jaarwisseling? Ook dan hebben wij speciale arrangementen voor u.

Meerdaagse arrangementen

U kunt ook kiezen voor een meerdaagsarrangement waarbij u Nieuwjaar combineert met bijvoorbeeld een stedentrip, of een evenement in de buurt.